helse

Fysisk aktivitet-forebygging/ behandling.

Fysisk aktivitet fremmer helse, gir overskudd og er et viktig og veldokumentert virkemiddel i forebygging og behandling av over 30 ulike diagnoser og tilstander.


Best Trening tilbyr spesifikke treningstimer for enklete pasientgrupper.

Tilbudet er organisert som gruppetrening hvor treningen er tilpasset dine spesifikke behov og din helsetilstand.

Gruppetimene ledes av en erfaren fysioterapeut/ idrettspedagog.

 

Vi tilbyr idag følgende gruppetimer:

Best Hjertetrening

Hjertetrening går som kurs over 12 uker tirsdag/ torsdag, ledet av fysioterapeut. Målet med kurset er bedre arbeidskapasitet og livskvalitet. Treningen er gruppebasert intervalltrening med høy intensitet til musikk. For påmelding og mer informasjon ta kontakt eller kom innom resepsjonen.

Bekkenbunnstrening

En sterk bekkenbunn danner selve gulvet i kjernemusklaturen vår og er grunnlaget for god holdning og en sterk kropp. Bekkenbunnstrening hindrer framfall av bekkenorganer og inkontinens, og styrker seksuallivet. Treningen passer for deg som har levd en stund, for deg som nettopp har født elle er gravid, og for deg med rygg og bekkensmerter. Treningen gir best effekt når det følges over 3. måneder.

Best Lungetrening

Lungetrening/ trening for folk med astma, KOLS eller andre lungesykdommer. Noe av det viktigste du kan gjøre dersom du har KOLS er å være fysisk aktiv. Å bli anpusten under aktiviteten er helt naturlig. Du kan ikke trene opp lungefunksjonen, men med økt styrke og utholdenhet bedrer du kroppens evne til å fungere i hverdagen. Lungetreningen vår inneholder både utholdenhet, styrke og beveglighetstrening tilpasset denne gruppen.

Best Krefttrening

Tilpasset fysisk aktivitet er viktig for deg som har en kreftsykdom. Det kan blant annet bidra til å redusere bivirkninger av kreftbehandlingen, opprettholde og bedre fysisk form og gi økt energi og overskudd. En del kreftpasienter har risiko for å utvikle snskader og andre sykdommer som hjerte- og karsykdommer og diabetes. Fysisk aktivitet kan forebygge dette og påvirke livskvaliteten i positiv retning. Krefttrening inneholder utholdenhet, styrke og beveglighetstrening. Gruppetimene ledes av en Aktiv instruktør med kompetanse innenfor kreft og trening.

For mer informasjon ta kontakt med resepsjoen på Best Trening!

 

Om parkering Her holder vi til