trening

Tilbud under korona pandemien

Som dere vet har myndighetene vedtatt begrensninger for trening innendørs på treningssenter under denne fasen av korona-pandemien. 


For å hjelpe deg med å holde på dine gode treningsrutiner, og kanskje også motivere deg til å prøve noe helt nytt, har de med et aktivt medlemskap nå fått tilgang til digitale treninger i Facebookgruppen; BESTHELSE Nordstrand Medlem. I tillegg til at vi har åpnet for utendørs trening med personlig trener (PT) individuelt og i grupper med inntil 4 stk. 

Innholdet i medlemskapet på Best Trening under korona-pandemien er:

  • Flere daglige digitale treninger, som du også kan se i opptak
  • 1 timer med personlig trener som kan benyttes i perioden senteret fysisk er stengt
  • Behandlingsgaranti og skadetelefonen med mulighet for å kontakte lege Ola Sand eller manuellterapeut Knut Jæger Hansen for råd ved skade eller sykdom, se https://www.bestnordstrand.no/trening/artikkel/medlemsfordeler.
  • En kroppsanalyse med Inbody 720 som kan benyttes i 12 mnd  etter at senteret åpner igjen

Vi har fått noen spørsmål om hva som skjer med medlemskapet og hvordan du bli kompensert for at senteret fysisk er stengt. Du vil uansett ikke bli belastet medlemsavgift for perioden fra 13. mars til 13 april, ved at fakturaen med forfall 20. april ikke blir sendt ut/ avtalegirotrukket. For perioden etter 13. april og frem til senteret fysisk åpner igjen, trenger vi derfor en tilbakemelding fra deg innen 24. april hvis du ønsker noe annet enn Valg 1 under.

  • Valg 1: Jeg ønsker tilgang til tjenestene over og fortsetter medlemskapet mitt til 1/3 av prisen til senteret åpner igjen
  • Valg 2: Jeg ønsker å støtte BestTrening i denne vanskelige tiden ved å la mitt medlemskap fortsette uendret og ha tilgang til tjenestene over til senteret åpner igjen
  • Valg 3: Jeg vil fryse medlemskapet til dere får lov til å åpne for trening innendørs og ønsker ikke å benytte meg av tjenestene til senteret åpner igjen

Dette er en veldig vanskelig situasjon for Best Trening og vi håper tilbudet beskrevet over gjør at du velger alternativ 1 eller 2. 

Klikk for å registrere valget ditt her.(linken er utgått, fristen var 24.04)

Når vi får åpne senteret igjen vil vi sørge for at medlemskapet ditt automatisk tilbakestilles og løper videre på ordinære vilkår.

Ta vare på deg selv og andre på best mulig måte i denne vanskelige tiden. 

 

Beste hilsen

BEST Trening 

 

 

Om parkering Her holder vi til Brukerutvalg