Klikk på en time for å lese mer

Best Bike 45

Kondisjonstrening på sykkel med  musikk som inspirasjon. Timen består av oppvarming etterfulgt av to lengre arbeidsperioder før nedtrapping. Målet med timen er å holde intensiteten "litt anstrengende" (sone 2 - 3) under arbeidsperiodene. Timen kan være en god start for deg som ikke har syklet/trent mye, men passer også som en roligere treningsøkt for deg som trener mye.

Best Bike 4 x 4

Effektiv intervalltrening på sykkel, med lang oppvarming etterfulgt av 4 x 4 min arbeidsperioder med 1,5 min pause mellom. Intensitet under intervallene skal ligge opp mot "anstrengende - meget anstrengende" (sone 3 - 4).

BEST Bike 60

Kondisjonstrening på sykkel. Timen består av oppvarming etterfulgt av tre lengre arbeidsperioder før nedtrapping. Målet med timen er å holde intensiteten noe anstrengende (sone 3) under arbeidsperiodene.

Best Bike Intervall

Intervalltrening på sykkel, med systematiske arbeids- og hvileperioder. Passer best for deg som allerede er vant til å trene sykkel og ønsker å heve nivået på treningen din. Intervallene kan variere i lengde og intensitet og total arbeidstid i høyt intensitet vil være ca. 20-25 min (sone 3 -4). 

Tilbake til toppen

Step intervall:

Intensiv, tøff treningstime på step. Enkel koreografi med styrkeintervaller mellom kondisjonstopper.  Passer alle som liker å trene med høy puls både kondisjon og styrke i en og samme time. Timen avslutter med nedtrapping og uttøying.

Step & styrke 30/30:

Enkle trinnkombinasjoner på stepkasse. Kondisjon 30 min, etterfulgt av styrke 30 min. "Alt i ett" time for deg som vil ha en effektiv og intensiv treningsøkt.

Energi Step:

En time for deg som liker å leke deg med trinn og rytmer på step, samtidig som du får en god kondisjonsøkt basert på intervalltrening. Timen bygges på 3-4 intervaller og avsluttes med en morsom finale når koreografien har satt seg skikkelig! Du får utfordret både kropp og sinn. Timen passer for deg som har prøvd step timer før og vil utforske step’ens verden videre.

4 x 4 gruppetrening:

4 stasjoner x 4 min. arbeid pr. stasjon. Inneholder løp, hopp, spenst og styrke. Enkle øvelser, men gjennomføres i høyt tempo/intensitet.
Passer for deg som ønsker en intensiv treningsøkt med høy puls.
Om mulig så bør en møte ferdig oppvarmet til timen.Tilbake til toppen

Styrke 45:

Funksjonell styrketreningstime for hele kroppen. Mye fokus på riktig teknikk og gjennomføring av øvelsene. Timen passer for deg som vil ha en effektiv og real styrketime med gode basisøvelser for hele kroppen. Som utstyr bruker vi manualer, vektstenger og egen kroppsvekt.

Best Slynge:

Balansert styrketrening for hele kroppen. Tau med grep i enden, som lett kan justeres opp og ned. Brukes for å sette større styrke- og / eller balansekrav til treningsøvelser. Kom gjerne ferdig oppvarmet til timen!

Styrkesirkel:

Sirkeltrening med enkle og effektive øvelser for hele kroppen. Vi trener styrke, kondisjon, stabilitet og balanse. Sirkelen består av 12 stasjoner hvor vi jobber i 45 sekunder på hver stasjon, etterfulgt av 15 sekunders pause. Sirkelen gjennomføres 3 ganger. På denne timen kan du selv regulere intensiteten etter din egen dagsform. Timen passer for alle!

Best Styrke intervall:

Funksjonell styrketrening for hele kroppen basert på Intervaller på 8x20 sek/10 sek pause. Fokus på riktig teknikk med varierende basisøvelser i styrke - kombinert med pulstopp-øvelser med spenst. Timen passer for deg som vil ha en effektiv styrkeøkt samtidig som du jobber med høyt intensitet. Som utstyr bruker vi manualer, vektstenger og egen kroppsvekt. Liker du variert trening med litt tempo, er dette en time for deg!

Tilbake til toppen

GV Yoga:

Rolig trening for kroppen  uten stress, med ro for tankene både under og etter trening. Fokus er samspill mellom bevegelse og pust. Timen henter inspirasjon fra flere yogastiler. Passer for alle, også for deg som ikke har trent yoga tidligere.

GV Styrkesirkel:

Sirkeltrening med enkle og effektive øvelser for hele kroppen. Sirkelen består av flere stasjoner hvor vi jobber i 40  sekunder på hver stasjon, etterfulgt av 20 sekunders pause. Funksjonelle øvelser som utfordrer balanse, stabilitet og styrke. Du får gode råd og veiledning underveis, slik at øvelsene gjennomføres korrekt.

GV Styrke, balanse og kondisjon:

En god kombinasjon av øvelser som utfordrer kondisjon, koordinasjon, balanse og styrke. Du får gode råd og veiledning underveis, slik at øvelsene gjennomføres korrekt. Tilpasset godt voksne deltagere.

GV Styrke:

En funksjonell og inspirerende styrketime. Ved hjelp av frie vekter og egen kroppsvekt trenes de mest sentrale muskelgrupper under veiledning. Timen passer for de alle fleste.

GV Kom i gang:

Som navnet tilsier, er dette en time for deg som ønsker å komme i gang med trening - i gruppe sammen med andre.

Timen er åpen for alle, men tar utgangspunkt i nye deltagere. Dette er en time som passer for deg som ikke har trent før, eller av andre grunner har hatt lite fysisk aktivitet i hverdagen.

Timen innledes med rolig og kontrollert oppvarming av alle kroppens ledd/muskler.  Under god veiledning/oppfølging gjennomgås øvelser som øker blodsirkulasjon og forbedrer kondisjon. I tillegg inngår styrkeøvelser som bidrar til en sterkere kropp og forbedret holdning slik at daglige gjøremål mestres. Opprettholdelse av egenskaper som balanse og koordinasjon er spesielt viktig etterhvert som vi blir eldre. Trening vil også bidra til å holde hode og hjerne kvikke.  

Livsstilsendringer som inkluderer trening, fører til bedre helse og godt humør. Kom igang! Det er aldri for sent å begynne med trening!

GV Stretch:

GV Stretch er en time som passer for alle, også  for deg  som trener mest  styrke eller sykkel.  Vi bruker tøyningsmetoder for å vedlikeholde og utvikle bevegeligheten. Målet med stretch timer er velvære for kroppen, bedret kroppsholdning og  redusert risiko for skader. 

GV Slynge:

Tau med grep i enden som lett kan justeres opp og ned. Brukes for å sette større styrke- og / eller balansekrav til treningsøvelser. Styrketrening for kjernemuskulatur samt balansetrening for hele kroppen. Kroppskontroll og koordinasjon i rolig tempo. Øvelsene er tilpasset GV-deltagere og krever ingen tidligere erfaring i slyngetrening.

Tilbake til toppen

Soma Move:

Dette er en helhetlig treningsform som er atletisk og fysisk anstrengende, men samtidig myk og flytende.Du trener styrke, balanse, bevegelighet og spenst. Treningsformen har elementer fra yoga og kampsport.r en studieretni

Mensendieck:

Dette er en studieretning innen fysioterapi og Mensendieck trening i gruppe fokuserer på bedring av kroppslig bevissthet. Timen tar utgangspunkt i vår anatomiske oppbygging, og bruker øvelser til å bevisstgjøre deltaker på muskelbruk, leddstillinger, spenning og  avspenning.Timen instrueres av en sertifisert Mensendieck instruktør.Timen passer for alle, da øvelsene kan tilpasses individuelt. Rolig time som er bygd opp med en oppvarming, hoveddel og en avslutning/avspenning.

Pilates:

Fokuserer på kjernemuskulatur spesielt i mage og rygg. Hele timen foregår på matte, og er en kombinasjon av smidighet, balanse, mage-, rygg- og stabiliseringstrening. I timen har du tid til å kjenne på øvelsene og få de tilpasset til dine behov, samtidig som du kan kjenne på hvordan pusten din kan brukes som et verktøy i treningen. Passer for alle.

Yoga lett (45):

Rolig og uhøytidelig basisyoga med hovedfokus på bevegelighet i hofte og rygg/bryst.  Passer veldig bra for deg som ikke har prøvd yoga før og tenker at «jeg har lyst å prøve, men tror jeg er litt for stiv i kroppen å delta » … ikke tvil mer… her er en time som er designet for alle kroppstyper i alle aldre og fysisk form uten tidligere erfaring med yoga.

Yoga rolig:

Denne timen passer for alle og tilbyr et friminutt fra hverdagens krav og plikter. Gjennom enkle oppmerksomhetsøvelser og myke bevegelser er hensikten å oppnå ro i kropp og sinn. Rolig yogatime med enkle sekvenser og øvelser.

Yoga fit:

Øvelser som kombinerer bevegelse og pust med inspirasjon fra flere yogastiler. Modifisert solhilsen, streching og avspenning er eksempler på innhold i timen. Sunn trening for kroppen, uten å stresse og med ro for tankene både under og etter trening.

Tilbake til toppen

Best Hjertetrening

Best Hjertetrening er ledet av en fysioterapeut. Målet med trening er bedre arbeidskapasitet og livskvalitet. Treningen pågår i grupper og inneholder kondisjonstrening, styrke, balanse og bevegelighet. Timen er bygget opp som intervalltrening med høy intensitet og rolig pauser. For påmelding og mer informasjon ta kontakt i resepsjon i Best Trening.

Alle deltagere må gjennomføre AEKG –undersøkelse hos kardiologen før de starter med trening.

Best Lungetrening

Lungetrening/trening for folk med astma, KOLS eller andre lungesykdommer Noe av det viktigste du kan gjøre dersom du har kols er å være fysisk aktiv. Å bli andpusten under aktivitet er helt naturlig. Du kan ikke trene opp lungefunksjonen, men med økt styrke og utholdenhet bedrer du kroppens evne til å fungere i hverdagen. Lungetrening i Best er inneholder både utholdenhet, styrke og bevegelighetstrening tilpasset til denne gruppen.

Best Krefttrening

Vi tilbyr individuelt tilpasset trening ledet av Aktiv instruktør/ Personlig Trener med kunnskap innen krefttrening. Treningen foregår i smågrupper i styrkerommet på Best Trening.

Tilpasset fysisk aktivitet er viktig for deg som har en kreftsykdom. Det kan blant annet bidra til å redusere bivirkninger av kreftbehandling, opprettholde og forbedre fysisk form og gi økt energi og overskudd. En del kreftpasienter har risiko for å utvikle senskader og andre sykdommer som hjerte- og karsykdom og diabetes. Fysisk aktivitet kan forbygge dette og påvirke positivt for livskvalitet.

Best Artrosetrening

Trening for alle med artrose i kne/hofte. Treningen vil være av forebyggende karakter og foregår i små grupper i salen. Selv med smerter i kne og hofte er det ikke skadelig å trene. Treningen virker smertelindrende samt styrkende. Forskning viser at fysisk aktivitet er en viktig faktor for å gjennomføre hverdagen med artrose på en best mulig måte.Tilbake til toppen
Tilbake til toppen

Styrke og kondisjon UTE 

Kondisjon og styrketrening for hele kroppen. 

Møte opp litt før timen starter på bussholdeplass ved Ekeberg idrettshallen

Maks. antall deltagere 10 stykk. 

Ta med egen underlag/ matte for styrkedel!

GV kondisjon og styrke UTE 

Kombinasjon av øvelser som utfordrer kondisjon, styrke, koordinasjon og balanse. Du får gode råd og veiledning underveis, slik at øvelsene gjennomføres korrekt. Tilpasset godt voksne deltagere. 

Møte opp litt før timen starter på bussholdeplass ved Ekeberg idrettshallen

Maks. antall deltagere 10 stykk. 

Ta med egen underlag/ matte for styrkedel!

Yoga fit UTE 

Øvelser som kombinerer bevegelse og pust med inspirasjon fra flere yogastiler. Modifisert solhilsen, streching og avspenning er eksempler på innhold i timen. Sunn trening for kroppen, uten å stresse og med ro for tankene både under og etter trening.

Møte opp litt før timen starter på bussholdeplass ved Ekeberg idrettshallen

Maks. antall deltagere 10 stykk. 

Ta med egen matte/ underlag

Løpetrening UTE

For deg som vil komme i bedre løpeform og lære mer om løpeteknikk.

Korte intervaller og teknikktrening. Møte opp litt før timen starter på bussholdeplass ved Ekeberg idrettshallen

Maks. antall deltagere 6 stykk. 

Pilates UTE 

Fokuserer på kjernemuskulatur spesielt i mage og rygg. Hele timen foregår på matte, og er en kombinasjon av smidighet, balanse, mage-, rygg- og stabiliseringstrening. I timen har du tid til å kjenne på øvelsene og få de tilpasset til dine behov, samtidig som du kan kjenne på hvordan pusten din kan brukes som et verktøy i treningen. Passer for alle.

Møte opp litt før timen starter på bussholdeplass ved Ekeberg idrettshallen

Maks. antall deltagere 10 stykk. 

Ta med egen matte / underlag.

Tilbake til toppen